Foto van een Schlüter Super 2000 TVL van liebregts middelbeers. Geplaatst door schluterman op 03-06-2020 om 16:32:12, met 13 reacties.

Schlüter Super 2000 TVL

Foto van een Schlüter Super 2000 TVL van liebregts middelbeers

Reacties

+2
Mdbm
Op ‘bouwmachines van toen’ vind je echt wel prachtige dingen. Dat hoefijzer en die paardenkop is iets dat je vroeger ook wel met regelmaat zag.
Ritchie
@Mdbm

Mijn oom had dat altijd op z'n Volvo auto's zitten. Je ziet het nu nooit meer idd.
Towaberg
Mooi foto👌
Prachtig , een van de laatst gebouwde 2003,s
Schluterfan
@schluter jan van samang

Ik weet niet op wat je je baseert, maar hij heeft nog de oude koplampen met zwarte rand. Kan even goed een uit 1980 zijn en een van de eerste met de achterspatborden naast de cabine. Voor zover ik weet hebben de trekkers die ongeveer vanaf '83 gebouwd zijn ook een andere kader voor het voorraam, en dat heeft deze niet voor zover ik kan zien. Hij heeft ook nog de rode voorspatbordensteunen, dat werd later RAL 9006.

En daarbij nog een rekening houden met het feit dat de gewone 2000 vanaf de intrede van de Special in '81 versie ineens stukken minder goed verkocht.
+1
noordhof
@Schluterfan dat kereltje op de trekker trekt zich er niets van aan , alles is goed 😅
@Schluterfan foto nr 1 is toch een van de eerste 2003 ,s en foto nr 2 is toch een van de laatste 2003,s he , dat is toch te zien aan de spatborden aan de kabine of kan je het meschien nog ergens anders aan zien ?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Foto 1 is 019 en 1 van de 3 met andere vooras. De 2 is een model na '80 en daar kan je bijna niet aan zien of hij nu in 81, 82, 83 of 84 gebouwd is. Enkel als de voorruit open kan, zie ik dat aan de kader als hij na '83 gebouwd is. Alleen deze heeft een vaste voorruit en is dus zonder serienummer nagenoeg geen jaartal op te plakken. Weet alleen niet of de gewone 2000 ook nog de nieuwe koplampen kreeg of niet. Daarvoor moet ik mijn archief, maar vanop de gsm lukt dat helaas nog niet 😁. Van de Special versie ben ik wek 100% zeker dat die er zijn geweest met de jonge koplampen en zelfs met verjongde cabine met vaste zijramen en dakconsole .
+4
olro 61
Weer een mooie foto uit de oude doos!
+1
a3vandiejen
Mooie foto.
fendt favorit 4s
8 cilinder in lijn toch?
Zit daar ook nog koppelomvormer in?
schluterman
@fendt favorit 4s inderdaad 8 cilinder in lijn en dan een vloeistof koppeling erin

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!