Een perceeltje wezen egaliseren. Wat te droog voor het mooie om netjes te krijgen... Foto is geplaatst door wart op 03-06-2020 om 20:38:19, met 8 reacties.

Case IH Optum 250

wart
Een perceeltje wezen egaliseren. Wat te droog voor het mooie om netjes te krijgen..

Reacties

+1
Siete
Stof wil niet schuiven hè 😉
Mag om mij wel eens wat serieus water komen. Nieuw gezaaid land groeit niks zo, en het land wat we moeten egaliseren houden ze liever nog ff groen ivm angst voor gras te kort...
wart
@Siete Nee netjes afschuiven is geen doen..
Ja snap ik, laat allemaal op zich wachten dan kwa werk. Nu meer druk met grondverzet dan?
Siete
@wart
Hier is altijd wel werk. Is het geen grondwerk dan is er wel bermmaaien of dijkverzwaring of allerhande andere klusjes. Het grondwerk (ploegen kilveren e.d.) wacht nu op voldoende volle kuilplaten, of iig uitzicht daar op.
+1
wart
@Siete ah duidelijk, genoeg te doen dus gelukkig. Lekker afwisselend
hermanjohndeere
Overdag op de kraan en na die tijd nog met de trekker op pad? Of een dagje niks te doen voor de kraan?
wart
@hermanjohndeere Ja klopt savonds/nacht , zaterdags en op dagen dat bouw vrij is nog wel met trekker oppad als kan. En in de voorjaars piek even helemaal in het loonwerk mee helpen.
hermanjohndeere
@wart oke. Das mooi werk 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Optum 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!