Baby GTI!Compact 950V6 High Speed met Unsinn Record silagekipper.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 05-06-2020 om 19:25:22, met 9 reacties.

Schlüter Compact 950V6

Schluterfan
Baby GTI!

Compact 950V6 High Speed met Unsinn Record silagekipper.

Reacties

+1
schluterman
Mooie high-speed
+2
MaxxuM4ever
Zijn er wel eens 2 dezelfde schlüters gemaakt? Ik zie hier zoveel veel verschillende types altijd voorbij komen. Ik snap wel dat hij dan failliet is gegaan als de ontwikkelkosten met zulke kleine series terugverdiend moest worden.
+1
Schluterfan
@MaxxuM4ever

Schlüter is nooit failliet gegaan. De productie is gewoon stilgelegd omdat het niet rendabel meer was en er geen geld was om iets nieuws te ontwikkelen.

Het is idd moeilijk 2 identiek dezelfde te vinden.
roscho
@Schluterfan Dat komt natuurlijk ook doordat zo'n beetje alle motoren voor elke bak passen. Doordat alles handwerk was, maakte het de monteurs weinig uit welke onderdelen ze moesten combineren.
En juist door de innovatiepogingen zijn er uiteindelijk zoveel verschillende. Helaas was Schlüter niet groot genoeg om zelfstandig verder te innoveren. Uiteindelijk zijn er maar heel weinig merken waar dat wel lukte. Er bestaat momenteel bijna geen enkel zelfstandig merk meer en iedereen maakt gebruik van elkaars onderdelen.
MaxxuM4ever
@roscho allen John Deere is nog zelfstandig zeker, verder heb je Agco en CNH die meerdere merken vertegenwoordigen.
Andre150
Hoe snel gaat zo'n high speed?
+2
Schluterfan
@Andre150

Oorspronkelijk werd gezegd rond de 50km/u. Maar er zijn er die tegen de 60 gaan, maar ook 42. Hangt van verschillende factoren af.
+1
MaxxuM4ever
@Schluterfan de tandwielen die voorhanden waren bepaalde de top snelheid van je bestelde trekker haha?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950V6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!