Foto van een Iseki TU 1500 de laatste foto van mijn iseki. Hij is vandaag verkocht en opgehaald. Bedankt voor de goeie uren. blauw beest.

Iseki TU 1500

Yanmarthomas
Foto van een Iseki TU 1500 de laatste foto van mijn iseki. Hij is vandaag verkocht en opgehaald. Bedankt voor de goeie uren. blauw beest.

Reacties

wim-same
En nu verder met de Inter Thomas ?
+1
Yanmarthomas
@wim-same ja zekers. Is toch weer hele andere koek als de iseki. Rijd veel fijner zit stuk ruimer. Je hoeft geen dure speciale mini tractor werktuigen te kopen. Enigste wat ik mis is een gesynchroniseerde versnellingsbak. Maarja leer het zo ook wel. Geen stuurbekrachtiging valt mij alles mee
Mdbm
@Yanmarthomas Je hebt ze mooi op foto gezet. Aan die inter ga je ook veel plezier hebben.
Towaberg
Als je er ooit nog een grotere bijkoopt, mag je de inter zeker niet verkopen.
Speciaal trekkertje! Tot ziens iseki😢
+1
geweldenaar
Mooie foto, die Iseki ziet er nog als nieuw uit. En die International nooit verkopen dit zeldzame type word alleen maar meer waard.
bartjuh
@geweldenaar de inter nooit verkopen omdat hij meer waard wordt... Dus eigenlijk zeg je dat hij zijn geld kwijt is... 🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TU 1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!