Foto van een John Deere 9510R, even mn collega een handje helpen met de 9420. Foto is geplaatst door catfan55 op 06-06-2020 om 14:55:06, met 5 reacties.

John Deere 9510R

catfan55
Foto van een John Deere 9510R, even mn collega een handje helpen met de 9420

Reacties

Fendt926Driver
Die knikker heeft vooraan geen trekhaak..
En jij komt nogal met iets geweld aan zetten om los te trekken.
Neem niet aan dat je de ketting om de vooras doet....
catfan55
@Fendt926Driver zit gewoon een trekpunt voorop de trekker net voor de vooras. Aan de vooras trekken kan ook gerust. Ik had wel wat geweld nodig want een 8R trekt hem niet uit een nat gat met zowel de dry cart als de liquid cart vol. Ik kon het net redden doen met de 9420 😅

Wij trekken nooit met een ketting, altijd met een strap. Een ketting die tegen die pk’s / gewicht bestand is kun je niet tillen in je eentje
Fendt926Driver
@catfan55 we zeggen altijd nog ketting.
Maar wij gebruiken ook (bijna) altijd touwen
+1
catfan55
@Fendt926Driver levens gevaarlijk met kettingen trekken als iets vast zit omdat 9 van de 10x een te lichte ketting wordt gebruikt. Op de hakselaar heb ik wel altijd een korte, dikke ketting bij me voor als er een truck wat hulp nodig heeft op natte grond met los maaien of door steken, zo hou je hem mooi kort bij, maar als iets vast zit pakken we altijd een strap / touw.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9510R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!