Foto van een Volvo L150H, op demo gehad deze week en bevalt super. Foto is geplaatst door gertdl op 06-06-2020 om 18:05:53, met 7 reacties.

Volvo L150H

gertdl
Foto van een Volvo L150H, op demo gehad deze week en bevalt super

Reacties

schluterman
Dat snap ik ja dit zijn wereld machines om mee te werken
gertdl
Ja zijn echt goede machines. heb hitachi, hyundai, jcb en volvo op demo gehad en volvo steekt er toch fors boven uit 😄 .
schluterman
@gertdl en lungby maskin? Naar mijn ervaring nog iets beter. Maar ik draai ook op een Volvo een l70h geweldige shovels
+1
De boer maar
@schluterman daar hoor ik ook veel positieve dingen over lijken mij hele goeie machines
+1
gertdl
@schluterman je moet ook kijken naar de dealers in de buurt, want bij een panne moet je toch snel weer aan het werk zijn of snel een vervanger hebben. weet er hier in de buurt nergens eentje rondrijden dusja... het wordt hier wel een 120 ter vervanging van de 110F, een 150 was fijn maar net een maat te groot voor ons, en de meerprijs van een 150 was ook wel direct een trapje hoger 😄
schluterman
@gertdl inderdaad daarom is er bij mijn werkgever wederom een Volvo gekomen. En ik moet ze nageven dat ze in Zweden heel goed hun huiswerk maken. Ik ben alleen maar terug geboerd kwa types l120c l90c naar een l70h en de laatste een heel fijn machientje en vlug

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L150H ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!