Foto van een Deutz-Fahr DX 4.31 vrijdag ff  rondje wezen klepelen rondom de mais. Onkruid druk van buitenaf wat zien te verlagen, zou het echt helpen? Het lijkt wel netter als het geklepelt is. Hier i

Deutz-Fahr DX 4.31

Foto van een Deutz-Fahr DX 4.31 vrijdag ff rondje wezen klepelen rondom de mais. Onkruid druk van buitenaf wat zien te verlagen, zou het echt helpen? Het lijkt wel netter als het geklepelt is. Hier in de kant staat de onderzaai van vorig jaar nog, Italiaans raaigras.

Reacties

+1
wim-same
@ronald-deutz-fahr Het zal zeker helpen, en de mais krijgt zo ook meer lucht. en als de mais groot genoeg is overgroeid het de onkruid wel. en zeker als de mais net gespoten is tegen onkruid, heeft de mais toch al een opdonder gehad.
fendt308-driver
Niet te kort klepelen. Dan krijgt het alsnog een klap maar als je kort klepelt en per ongeluk wat zwart maait groeit er alleen maar meer onkruid

Mais staat er wel leuk bij. Heb je beregend of niet?
+1
@fendt308-driver ik heb de rol in het laagste gat gezet voor ik begon. Dat werkt veel fijner, bij oneffenheden niet gelijk een grote stofwolk.. 😅
@fendt308-driver niet beregend. Dag of 10 terug gespoten, 20 april gezaaid.
Staat helaas niet overal zo mooi, de drogere hoeken laten zich wel zien...
+1
fendt308-driver
@ronald-deutz-fahr oke, dat is minder. Deze hoek kunnen ze bii ons alleen van dromen
Stijnfendtfarmer
Mag je eigenlijk al in het tallud klepelen?
@Stijnfendtfarmer van wie niet?
Stijnfendtfarmer
@ronald-deutz-fahr ik dacht dat t waterschap daar regeltjes voor had
+2
oanejorrit12
@Stijnfendtfarmer die moeten niet zeuren
Albert Peters
@oanejorrit12 kan je wel zeggen maar regels zijn regels
Sjon
@oanejorrit12 Tot er een onweersbui komt en het hele gebied onderloopt omdat deze sloot dicht zit. Dan haalt het waterschap de rommel uit de sloot en krijg jij de rekening.
@Sjon ik maai geen taluud maar perceelsrand. Daarnaast zijn dit nieteens Schouw sloten, Grootste deel van het jaar loop je hier met de klompen zo doorheen.
+1
@Stijnfendtfarmer ze doen maar.
+1
Albert Peters
Maar wat de mais gegroeod in na een beetje regen in 5dagen mooi om te zien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!