Foto van een Takeuchi TB 175, silo uitgraven met de buurman 👌🏻. Geplaatst door MulderDeutz1 op 08-06-2020 om 20:57:20, met 7 reacties.

Takeuchi TB 175

Foto van een Takeuchi TB 175, silo uitgraven met de buurman 👌🏻

Reacties

TeunFendt
Hoe groot wordt de silo?
MulderDeutz1
@TeunFendt 7,5x20
TeunFendt
@MulderDeutz1 Aah straks alles opgeslagen in sleufsilo's?
MulderDeutz1
@TeunFendt Nee helaas nog niet, mijn vader heeft er minder haast mee dan ik. De silo ernaast is voor de mais. De kuil hebben we nog in een grote rijkuil, valt me elk jaar tegen hoeveel verlies we hebben. Deze silo is voor zomers, halfvol kuilgras en dan volmaken met een laag mais. Kunnen we zomers uit een silo voeren en meer voersnelheid halen.
+1
TeunFendt
@MulderDeutz1 Aah toch nog beter voor mekaar als bij ons hier bijna al het gras in grondkuilen want de silo's en kuilplaat ligt vol met mais maar dat zie je wel vaker in deze regio
+1
MulderDeutz1
@TeunFendt Grondkuilen zijn wel het beste, maar dat lukt hier niet in verband met de ruimte. Het beste alternatief is dan een silo denk ik. Ik wil graag twee smalle naast elkaar en dan bij het inkuilen beide silo's vullen. De loonwerker op een silo en we zelf op de andere. Dan heb je jaarrond voersnelheid en een lasagnekuil.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Takeuchi TB 175 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!