Sinds gister trotse eigenaar van deze 423. De blauwe beugel gaat eraf en komt een andere beugel voor in de plaats. Binnen kort wat kleine dingen aanpakken zoals bedrading weg werlen nieuwe banden enz.

Mc-Cormick 423

1 foto's van @Edwin-Stoetje

Edwin-Stoetje
Sinds gister trotse eigenaar van deze 423. De blauwe beugel gaat eraf en komt een andere beugel voor in de plaats. Binnen kort wat kleine dingen aanpakken zoals bedrading weg werlen nieuwe banden enz. Van het najaar is de planning om hem opnieuw te gaan spuiten enz. Tips of ideeen zijn altijd welkom !

Reacties

+3
stijn-de-bock
Welkom op tractorfan en succes met je tractor, een tip wil ik je wel geven, zorg eerst dat hij volledig in orde is voor je hem gaat overspuiten,het kost zoieso meer geld als je het goed doet toch dan je oorspronkelijk ervoor voorziet,en hobby mag tijd kosten. Dus zeker alles uitgebreid testen voor je investeert in verf,
+1
Edwin-Stoetje
@stijn-de-bock klopt ik doe er eerst niks aan. Eerst kijken hoe die zich houd
+2
Towaberg
Mooie trekker, we kijken uit naar de volgende stappen👍
+1
a3vandiejen
Mooie Inter.
+2
Albert Peters
Veel plezier met je 423 en ook op tractorfan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!