Een stuk bos platgegooid, wat een klus. Het meeste was op stam verkocht (lariks), word onder andere een schuur van gebouwd.

Atlas 1104

357 foto's van @GerbertXL

GerbertXL
Een stuk bos platgegooid, wat een klus.
Het meeste was op stam verkocht (lariks), word onder andere een schuur van gebouwd.

Reacties

MaxxuM4ever
Aangenomen werk? Wat wordt er met die takken gedaan, verhakseld?
+1
GerbertXL
@MaxxuM4ever dit is een stukje bos achter land dat we huren. Eigenaar wilde het graag plat hebben, wij mochten het hout hebben als we het regelde. Uiteindelijk financieel niet echt veel mee opgeschoten maar we hebben ook geen verlies gemaakt. Leuk voor een keertje.
Dit hout blijft liggen waar het nu is. Leuk voor beestjes enzo.
Fendt926Driver
Mooi zo...
Grijper is alleen om takhout op te pakken?
Waarom niet direct snipperen
+1
GerbertXL
Dit is voornamelijk naaldhout en dat is niet te versnipperen. Alles wat ik met goed fatsoen in de versnipperaar kon krijgen heb ik wel gepakt maar als het hout heel breekbaar is vreet ie het niet op, dat breekt af als de invoerrollen er ruw aan trekken.
Gelukkig mochten we het laten liggen, zij het op rillen.
Met de houtklem schiet dit gewoon niet op, alleen mis ik het draaistuk nu.
Towaberg
Mooi hout lariks👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1104 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!