Foto van een Massey Ferguson 1080. Dashboardje weer compleet. Nu nog wachten op de tankvlotter, de rest van electra werkt

Massey Ferguson 1080

Loekje
Foto van een Massey Ferguson 1080. Dashboardje weer compleet. Nu nog wachten op de tankvlotter, de rest van electra werkt

Reacties

+1
a3vandiejen
Prachtig.
+2
kramer
Dat ziet er goed uit, ik zou de rand van de dieselmeter zilver verven dat ziet er beter uit, heb ik ook gedaan.
Loekje
@kramer Goeie. Effe kijken wat we ermee willen.
+1
jan4072
Heeft deze geen P in de versnellingspook? De P van parkeren. Onze 1100 en 1105 hadden dat wel. Niet dat ik het zo geweldig vond want als er spanning op de tandwiel kwam (als de trekker dus op een helling(je) stond dan was het met geen mogelijkheid vrij te krijgen zonder de trekker eerst iets vooruit of achteruit te drukken.
+2
Loekje
@jan4072 geen p van parkeren. Deze heeft een handrem (en de p van powerrrrr). 😝
wilko-hoogeveen
@jan4072 dat is inderdaad vreselijk bij die types 😂
mfrijder
@Loekje , waar heb jij die stickers vandaan?
Arie_MF
@mfrijder engelse stickers zijn op ebay te vinden in Amerika, daar heb ik ze destijds voor de 1150 vandaan. Misschien kun je die na laten maken, is denk ik voordeliger.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!