Foto van een Deutz D4006. Foto is geplaatst door Rick d4006 op 10-06-2020 om 22:01:57, met 5 reacties.

Deutz D4006

Rick d4006
Foto van een Deutz D4006

Reacties

+3
stijn-de-bock
Aan het front van je tractor te zien is dit een van de eerste generatie, periode 1968 tot 1972,deze zijn originele donkergroen, betongrijze buik en rood oranje velgen.
+1
@stijn-de-bock dat om verven hebben ze best veel gedaan. De mijne kwam ook zo van de dealer. Wat zou daar de reden van zijn?
+3
stijn-de-bock
@Mijn-eerste-deutz dan zien ze er jonger uit zou ik vermoeden als reden,vandaag mag een oldtimer er zo oud en origineel mogelijk uit zien, toen zo'n trekker wanneer die 10 jaar oud was verhandeld werd door een dealer werd die vaak opgefrist oa om er up to date uit te zien.de boer had liever dat de buurman dacht dat ie een jonge trekker had dan dat die dacht ,ooo tis nog een in de oude kleuren.
+1
Rick d4006
@stijn-de-bock het klopt inderdaad wat je zegt. Hij is zo bij de dealer/handelaar gekocht des tijds

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!