Foto van een Deutz D4006 waar ik op zit ongeveer 30 jaar geleden. De trekker was van mijn buurman waar ik als klein ventie altijd mocht helpen. De trekker is ongeveer 25 jaar geleden verkocht. Heb hem

Deutz D4006

HarroldMager
Foto van een Deutz D4006 waar ik op zit ongeveer 30 jaar geleden. De trekker was van mijn buurman waar ik als klein ventie altijd mocht helpen. De trekker is ongeveer 25 jaar geleden verkocht. Heb hem daarna nooit weer gezien. Op de volgende foto staat de trekker weer op zijn oude plekje. 3 weken terug kwam ik de trekker tegen op marktplaats. ik herkende hem vrijwel meteen en heb contact gezocht met de verkoper. De deal was snel gemaakt, als je de koop sluit met ook een andere liefhebber van trekkers dan lukt dat ook makkelijk. Van huis uit hadden zijn ouders Styers dus de Deutz was een vreemde eend in de bijt. Trekker stond net boven Amsterdam en staat nu weer in het mooie Hollandscheveld.

Reacties

+5
fergusonnetje
Mooi verhaal!
+3
a3vandiejen
Prachtig dat de sirocco er ook nog op zit.👌
+1
HarroldMager
@a3vandiejen jazeker!! Jasje zit er ook nog bij. ga is kijken of die er ook nog zo netjes uit ziet..
a3vandiejen
@HarroldMager Mooi hoor, die zijn nog nieuw te krijgen de jas.
+1
HarroldMager
@a3vandiejen haha klopt heb ik al naar geinformeerd.. maar vind het zo eigenlijk ook wel mooi staan.. nou ja maar is kijken..
+1
a3vandiejen
@HarroldMager Ja precies, ze zijn best duur...kan later altijd nog.👍
+2
stijn-de-bock
Hij komt er nog netjes voor ook,deze krijgt nu vast een goede thuis. Succes ermee.
+2
HarroldMager
@stijn-de-bock Kunt duidelijk zien dat hij altijd binnen heeft gestaan. Tik aan de sleutel en hij start! kan me nog herinneren dat ik samen met de buurman de trekker nog een keer heb geschilderd.. tja.. nu maar is een keer spuiten denk ik 😉
+2
Kramer U800
Heel net trekkertje nog! 👌🏼👌🏼 Ja gaat hem wel laten zo neem ik aan toch?
HarroldMager
@Kramer U800 zit er over na te denken om hem te proberen te restaureren. hij is namelijk een keer geschilderd. dat kun je van dichtbij zien. dat heb ik een keer gedaan samen met de buurman.. laten we het er op houden dat ik toen nog niet zon vaste hand had.. eerst de verlichting werkend maken en dan eerst even een poosje rijden.. heb nog een ander project wat dringender aandacht nodig heeft..
Kramer U800
@HarroldMager Oké, leuk! Genoeg te doen dus.
+4
boegie
Mooi verhaal! En trekker is goed bewaard gebleven!
+2
bob de bouwer
Prachtig mooi verhaald.
Alleen jammer dat jij je motor van je vrouw moet verkopen.
Je kunt ook niet allas hebben.
+1
HarroldMager
@bob de bouwer Een Deutz Allis? ja die wil ik ook wel hoor!! maar is niet erg hoor, dit heeft meerwaarde!
+4
Martinsame
Mooi verhaal, prachtige trekker veel plezier er mee.👍👍
+5
erik9831
Geweldig om te lezen het verhaal en ook tof om te lezen dat geluk ook in zoiets schuil gaat. 👍
+1
eduard-zwiep
Mooi Harrold veel plezier dr van
Gr de buurman
HarroldMager
@eduard-zwiep had je het al gehoord dan? wanneer is die van jou klaar om te toeren?? anders zet ik eerst die van mij even bij jou in de schuur. kun je je hier ook even mee vermaken.
+1
eduard-zwiep
Ik meende je te zien rijden
De mijne krijgt weer kleur moet in de bouwvak toch wel klaar zijn
HarroldMager
@eduard-zwiep nou ben benieuwd. laat de tuin eerst maar even wezen hoor. er zijn belangrijkere zaken!
weurding
In het verleden een keer opgeknapt? Gegoten trekbek in combinatie met vierkante lampen is nooit geleverd
+2
stijn-de-bock
@weurding granit stoel ook niet hoor😜
+2
erik9831
@stijn-de-bock dat is nog de echte ouderwetse zitpan die er origineel op zat (zetel was optie wel dacht ik) 😄 Die heeft er bij men opa toch welgeteld 1 dag opgezeten die zitpan. 😃
HarroldMager
@weurding dat zou heel goed kunnen. maar dat is dan wel al heel lang al geleden, als ik de foto terug kijk van ongeveer 30 jaar terug dan zitten die lapjes er al op. zelf dacht ik dat ook hoor dat die lampjes er niet op horen. Origineel maken is natuurlijk wel het mooist, de lampen wil ik wel doen, maar die zetel wil ik liever niet vervangen 😁 dit zit volgens mij beter 😂 verder nog ideen? Beugel moet ook wit denk ik..
+1
weurding
@HarroldMager geeft ook niks. Is ie niet minder om. In 74 kwamen die vierkante voor het eerst op de donkergroene maar toen hadden ze al een paar jaar geen voorwielvering meer en een geschroefde trekbek
HarroldMager
@weurding nou ik ga hem er ook niet om te koop zetten hoor.. maar ik wil er wel weer een origineel trekkertje van maken. leek mij wel mooi toe.
HarroldMager
@weurding lampjes moeten denk ik ook grijs?
+1
stijn-de-bock
@HarroldMager nee hoor,gewoon zwart net als deze maar in platte rechthoekige vorm,zijn in de handel verkrijgbaar.
+1
erik9831
@HarroldMager de koplampen wel... 😄
HarroldMager
@erik9831 haha ja ik bedoeld ook de koplampjes.. ligt dat niet aan het bouwjaar? ik zie hier op Tf ook wel een paar met zwarte koplampjes?
+1
stijn-de-bock
@HarroldMager dat had ik verkeerd begrepen maar de achterlichten zijn ook niet origineel op dit type,persoonlijk zou ik ze er ook oplaten zo lang ze goed zijn.
+1
frammi
Proficiat met je nieuwe aanwinst. Veel geluk er mee en geniet ervan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!