Hoe langer hij hier op het erf stond, des te harder begon hij te lekken. Hopelijk heb ik zaterdag alle benodigde dichtingen zodat hij terug in elkaar kan. Het plaatwerk is reeds gezandstraald en staat

International 1256

Mdbm
Hoe langer hij hier op het erf stond, des te harder begon hij te lekken. Hopelijk heb ik zaterdag alle benodigde dichtingen zodat hij terug in elkaar kan.
Het plaatwerk is reeds gezandstraald en staat klaar om de spuitcabine in te gaan. Binnen 2 weken is het chassis aan de beurt.

Reacties

+1
Martinsame
Straal je het moter blok ook?
+1
Mdbm
@Martinsame Zaterdag ga ik het er met de straler over hebben. Hij was vandaag niet aanwezig, maar hij had al wel aangegeven het blok licht te willen stralen. Zijn woorden: ‘Als er geen olie uit kan, kan er ook geen zand in’
+1
Martinsame
@Mdbm ja dat is zo, de mening zijn er altijd erg over verdeeld. Maar denk als je alles met gezond verstand doet dat het wel mogelijk is...
+1
Mdbm
Aan de aftakas lekt hij nog het meeste.

(klik om te vergroten)

+1
a3vandiejen
@Mdbm Dat gaat hard nu opeens, mooi om weer een project te volgen. Succes.
+1
Mdbm
@a3vandiejen Bedankt. Nu gaat het inderdaad wel even snel, maar ik heb het volste vertrouwen in het eindresultaat. Het bedrijf dat er aan bezig is heeft echt een passie voor oude tractoren. Een van de zaakvoerders heeft er een 10-tal staan, waaronder enkele gloeikoppen.
+1
a3vandiejen
@Mdbm Dan komt het zeker goed, ben al benieuwd naar het eindresultaat, maar zal je zelf ook zijn denk ik.
Glenn IH
Als hij af is moeten we de Amerikanen eens naast elkaar zetten 😉
+2
Mdbm
@Glenn IH Ik kom er zeker mee langs. Tegen het bouwverlof zou hij ongeveer klaar moeten zijn. Dan moet ik hem nog inschrijven en laten keuren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1256 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!