Foto van een Onbekend eigenbouw, harkje gelast om de boxen te vlakken. Geplaatst door rubencasecs op 12-06-2020 om 08:12:02, met 11 reacties.

Onbekend eigenbouw

Foto van een Onbekend eigenbouw, harkje gelast om de boxen te vlakken

Reacties

rommert14
Zand 👌 Wij hebben een separatie systeem gekocht.
rubencasecs
@rommert14 ja zand, separatiesysteem? Lijkt mij ook wel maar kost heel wat💸💸
rommert14
@rubencasecs ja klopt, maar gebruiken nu 80 ton per week, en met 1100 koeien nog meer. En elk jaar silo legen kost ook veel. Voortank legen kunnen we gelukkig zelf.
deerejohn
Waarom niet recht offfeee was hij ooit recht
+1
rubencasecs
@deerejohn nee, dat is zodat je het zand terug de boxen in schuift..
MFPOWER06
Wij willlen ook zo iets maar hebben julie zwevende boxen ??
rubencasecs
@MFPOWER06 ja, dat moet je wel hebben bij diepstrooisel
MFPOWER06
@rubencasecs
Wij hebben diepstrooisel en geen zweefende boxen
rubencasecs
@MFPOWER06 laat ik het anders zeggen, als je de boxen mechanisch wil vlakken/losmaken dan moet je zwevende boxen hebben volgens mij. Ik heb nooit begrepen waarom mensen boxen met een poot achterin gebruiken, misschien kan iemand dat uitleggen die dat heeft?
newhollandboer
@rubencasecs Wij hebben thuis ook zwevende boxen maar op stage dit jaar alle zwevende boxen eruit gehaald en een boxen erin gezet met een poot achter in. Hij was in de veronderstelling dat de koeien beter lagen in een box met een poot achter in omdat omdat ze beter de ruimte hadden en niet tegen de onderste buis aan liggen. Hadden eerst een proefopstelling met 20 nieuwe boxen met een poot achterin in de stal om te kijken of dat de koeien er beter in zoon soort box gingen liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend eigenbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!