Foto van een Manitou maniscopic. Geplaatst door japie82 op 12-06-2020 om 22:46:33, met 7 reacties.

Manitou maniscopic

Foto van een Manitou maniscopic

Reacties

Valtrapowerr
Je had aardig wat baaltjes zeker?

Ik zag ook nog een Claas met Kuhn pers gaan kwam van de overkant denk ik?
japie82
@Valtrapowerr dat viel idd niks tegen! 20 balen meer dan we op gerekend hadden.

Als het een vierkante balen pers was, zal die wel op het voormalige land van vd stok geperst hebben, daar reed volgens mn vader een "vreemde" trekker met oranje balenpers.
Valtrapowerr
@japie82 Ja dat zal dan wel, liggen nu ook vierkante balen. Is het nu definitief verkocht?
japie82
@Valtrapowerr daar lijkt het wel op, ze zijn van alles aan het aanpassen en veranderen, dat ga je niet doen als je nog geen officieel eigenaar ben.
Valtrapowerr
@japie82 Nee dat doe je dan niet inderdaad. Pas geleden zei iemand dat die net zover was als de vorige die het gekocht zou hebben, dus dat had nog niet zover geweest maar mooi voor diegene dat het door kan gaan
+1
japie82
@Valtrapowerr dat is ook het laatste wat ik ervan gehoord heb, maar omdat ze afgelopen week wel wat dingen aangepakt hebben lijkt mij dat het nu wel doorgegaan is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou maniscopic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!