Dit jaar voor het eerst mogen aanaarden. Mooi werk waar je veel voldoening van  krijgt bij mooi resultaat als de omstandigheden goed zijn.De akkerbouwer waar ik werk heeft zo'n 100 ha aardappelen en d

John Deere 6920 S

eicher4048driver
Dit jaar voor het eerst mogen aanaarden. Mooi werk waar je veel voldoening van krijgt bij mooi resultaat als de omstandigheden goed zijn.

De akkerbouwer waar ik werk heeft zo'n 100 ha aardappelen en deze worden eerst geplant met een gruse 4 rijer en frontculter aan deze trekker. Nadien strooien we een zelf samengestelde NPK mengeling en aarden we aan wanneer het kan. Zo zit de kunstmest mooi bij in de rug en is er al een eerste keer onkruid bewerkt en kan men nog een tijd wachten met te gaan spuiten. Dit jaar echter zo'n 25 ha droge zandgrond waar we begin april hadden geplant en pas begin mei hebben kunnen aanaarden door gebrek aan vocht in de rug. Er stonden als redelijk wat plantjes boven dus dan is het een questie van zo snel mogelijk te spuiten in vooropkomst.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6920 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!