Foto van een Giant D263 S. Het zelfbouw project gaat de goede kant op. Gister getest.. Foto is geplaatst door loki0134 op 14-06-2020 om 14:24:21, met 11 reacties.

Giant D263 S

loki0134
Foto van een Giant D263 S. Het zelfbouw project gaat de goede kant op. Gister getest.

Reacties

Fendt926Driver
Waarom een afschuiver op een mestvork?
loki0134
@Fendt926Driver ik wil er de schapen stal mee gaan uitmesten. En doormiddel van de hydro afschuiver de mest hoger weg te kunnen pakken. Hoogkiepbak met klem is veels te zwaar vol met mest.
Fendt926Driver
@loki0134 gemak dient de mens. Ik heb er een smaller gemaakte happer voor met dichte bodem.
Omdat ik door deuren van 1m breed moet en alle mest buiten de bak dan zoveel langs de deurpost smeert
jehan
Heel simpel huub..kun je toch veel hoger laden
jehan
Hoe hoog kan ie twan?
loki0134
@jehan ehh shoveltje komt 2.60 op scharnierpunt . En denk vorkje achterover nog 20 cm er bij. Maar krijg de mest super afgeschoven van het vorkje. Kan zelfs de buld er mee opschuiven. Nu nog een tand besteld bij kramp. Vorige eigenaar is er vgm wel wild mee omgegaan. Waren 3 tanden afgebroken en het hap gedeelte heeft ook een beste klap gehad.
jehan
Slim bedacht
loki0134
@jehan hoop het wel dat die goed bevalt. Plaat voorop kan ik over de tanden leggen en dan met de afschuiver weer terug trekken. Dan heb ik een soort van dichte bak voor de restjes.
jehan
Maar de strooier kun je er ook wel meeladen denk ik
loki0134
@jehan dat zou miss wel kunnen. Maar zal denk wel te lang duren om hem vol te maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant D263 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!