Foto van een Hesston 4600 pers onze grootpakpers. Geplaatst door seppe sools op 17-06-2020 om 18:57:15, met 15 reacties.

Hesston 4600 pers

Foto van een Hesston 4600 pers onze grootpakpers

Reacties

casejxu
Hoe groot zijn deze balen?
SJB533
@casejxu 14 x 18 in
casejxu
@SJB533 heb het idee dat er meer varianten zijn als ik Google...
dennisbouter
@casejxu worden ook nog soort van nieuw gemaakt volgens mij, maar dan zijn ze wel geel
seppe sools
@dennisbouter die hebben ze inderdaad gemaakt gehad. Het regelsysteem van de dichtheid zat hierbij in een display ingewerkt dat je in de tractor kon hangen met balenteller etc. Voor de rest op een kleinigheid na dezelfde pers. Zijn ondertussen wel uit het gamma verdwenen. Geloof dat ze tot ongeveer tot 10j geleden er wel nog inzaten
+1
trekkerdockter
@casejxu heeft Loonbedrijf Groot ook gehad met stapelaar erachter.
casejxu
@trekkerdockter Ja klopt. Maar kan me niet heugen hem in werking gezien te hebben. Lijkt me wel wat😁
+1
seppe sools
@casejxu 80cm op 47 cm volgens handleiding dus 80x50 balen als je het gemakkelijk wilt zeggen 🙂
+2
fendt308-driver
Duurzame motorkap zo'n plaat hout 😜
+1
seppe sools
@fendt308-driver inderdaad, deze was weg ivm schade door ongeluk
eicher4048driver
Heb je hem al gebruikt dit jaar? Bevalt dat wat en kan de 90-90 hem goe af?
seppe sools
@eicher4048driver komende week als ze goed weer geven een 2ha afdoen die ik had laten staan voor ze in te testen. Moet nog wat afgesteld worden. Fiat zou ze moeten afkunnen staat nu op een 105pks, wat bijgezet.
+1
eicher4048driver
@seppe sools Lekt me wel mooi zoiets! Zag nu ook een claas quadrant te koop op 2ehands met stapelwagen voor €6000. Lijkt me dat die wel redelijk hun waarde behouden weet alleen niet of er wat vraag naar is en hoeveel ga ge daar dan voor vragen per pak (persen)?
+1
seppe sools
@eicher4048driver is niet bedoelt om hier loonwerk mee te rijden eigenlijk, eerder hobby. Heb m’n handen al vol genoeg met het gewone loonwerk als maaien en al de rest plus thuis nog een dikke 20ha ... was nu gewoon de juiste moment en omdat ze zo mooi aan m’n fiat zou hangen 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston 4600 pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!