Foto van een Zetor 25K de olie is eraf, de verstuivers lijken het prima te doen, de radiator is dicht maar verders in niet zo'n beste staat. De brandstofleiding zat vol met klei of iets in die richtin

Zetor 25K

ZetorTwente
Foto van een Zetor 25K de olie is eraf, de verstuivers lijken het prima te doen, de radiator is dicht maar verders in niet zo'n beste staat. De brandstofleiding zat vol met klei of iets in die richting. De startmotor doet het nog, hopelijk krijgt hij de motor een deze dagen ook aan het draaien.

Reacties

+2
wim-same
Dit vond ik altijd mooie trekkers, en volgens mij rijden ze ook best wel hard.
+3
Kramer U800
@wim-same De 25K rijd niet zo hard. De 25A wel, dat is een transporttrekker. Die rijd zo'n 40.
+2
wim-same
@Kramer U800 O.K., dat wist ik niet. De coöperatie bij ons vroeger reden ook met deze hard rijdende Zetors, met name voor de grasdrogerij.
+4
Albert Peters
Prachtig trekkertje en mooi geluid Lijkt me geweldig om e mee te rijden
ZetorTwente
@Albert Peters Jaa mooie twee cilinder
+2
a3vandiejen
Mooie Zetor, hoop dat het mee valt..succes.
+1
ZetorTwente
@a3vandiejen Bedankt!
+1
z6911
Mooie Zetor , succes er mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 25K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!