Zuiger uit de hefcilinder persen met hoge drukspuit. Dat ging ideaal!. Foto is geplaatst door Gert v4 op 19-06-2020 om 12:57:10, met 7 reacties.

Same Leone

Gert v4
Zuiger uit de hefcilinder persen met hoge drukspuit. Dat ging ideaal!

Reacties

wim-same
Waarom moest de zuiger eruit ?
Gert v4
@wim-same om de keerring te vervangen van de zuiger. Mijn opa heeft waarschijnlijk geconstateerd dat dat nodig was want die had hij ook besteld naast enkele keerringen v d vooras en achteras. De oude was inderdaad erg rafelig. Hij had het erover dat er water in de olie v d achterbrug heeft gezeten.
wim-same
@Gert v4 De achterbrug heeft bij een Same Leone niets met de hef te maken. De hef is een eigen circuit. Ik heb de manchetten van de hefcilinder nog nooit vervangen van een Leone.
+1
Gert v4
@wim-same ik bedoelde in het hydraulische gedeelte heeft water gezeten. Ach hij had die keerring besteld dus dan zet ik die erin ook. Ik denk niet dat het mijn keus was geweest. Ik heb de cilinder ook netjes schoon kunnen maken want die heeft geruime tijd droog gestaan,en had lichte corrosie. De hefbehuizing heeft hij eraf gehaald voor het vervangen van de achteras keerring.
Minitauro
Als dat op deze manier moet is niet zo best, zuiger vast geslagen?
Gert v4
@Minitauro hoe zou jij dat doen dan?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Leone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!