Eén van de wekelijkse bezigheden van mijn oude Someca Fiat 415 (24V) Mest uit paardenstallen wegvoeren. Na meer dan 4jaar stilstand, vervangen startmotor en plaatsen alternator + nieuwe bekabeling en

Fiat 415

Rikkie57j
Eén van de wekelijkse bezigheden van mijn oude Someca Fiat 415 (24V) Mest uit paardenstallen wegvoeren. Na meer dan 4jaar stilstand, vervangen startmotor en plaatsen alternator + nieuwe bekabeling en batterijen, sinds een jaartje terug aan het werk. En tevreden over zijn werk, heeft nog wel wat kleine mankementjes, maar best OK!

Reacties

a3vandiejen
Mooi, volgens mij worden de Someca's steeds zeldzamer.
+1
Rikkie57j
Thx, ja denk ik ook.... als er is wat tijd is ga ik naar de koppeling moeten kijken en de keerring krukas tussen motorblok en koppeling gedeelte... denk dat deze lekt!!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!