Goedemorgen, is er toevallig iemand die weet of je met de knopjes A en B op het rijhendel de hydraulische ventielen ook drukloos kan zetten?

John Deere 6155R

Rokus
Goedemorgen, is er toevallig iemand die weet of je met de knopjes A en B op het rijhendel de hydraulische ventielen ook drukloos kan zetten?

Reacties

mike_v
Zit er een drukknop achteraan de hendel? Meestal is het die tesamen met de ventiel-knoppen in duwen om ze drukloos te krijgen.
+1
Rokus
@mike_v he bedankt het is gelukt in het menu kon je nog 2 opties kiezen en hij stond op de andere optie en nu gaat hij drukloos jah met het indrukken van de knop achterop het hendel!
joozt
Je kunt toch in het menu 'Setup Bedieningselementen' onder knop A ook het bedienen en vervolgens zweefstand inschakelen instellen? Als ik me dat goed herinner in ieder geval. Volgens mij kun je kiezen uit 2 opties; bedienen zolang je de knop vasthoudt (of via tijdsinstelling) en daarna weer terug naar neutraal of bedienen en daarna naar zweefstand.
+1
Rokus
@joozt he bedankt klopt inderdaad en hij stond op de andere functie!
john deere 7810
@Rokus

Heb nog niet vaak iets gehoord van klachten wat er niet mee zou kunnen....
Rokus
@john deere 7810 oke jah wij hebben sinds vorige week pas een met rijhendel! Het is even wennen maar dan werkt het wel super! Maar de meningen zijn nog verdeeld onder de collega's!
@Rokus

Wat zijn de meningen van de collega's dan?
Rokus
@TerraJohnDeerefan jah die vinden het nu al niks omdat het anders is als ze gewend zijn!
john deere 7810
@Rokus

tja elk merk is anders, de een gaat er makkelijker mee om dan de ander...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!