Foto van een John Deere 6230, met de voorspelde regen van volgende week Vandaag toch maar aan het maaien gegaan, opbrengst viel door elkaar heen nog geen eens tegen. De regen heeft een hoop gedaan de

John Deere 6230

johndeere6230
Foto van een John Deere 6230, met de voorspelde regen van volgende week Vandaag toch maar aan het maaien gegaan, opbrengst viel door elkaar heen nog geen eens tegen. De regen heeft een hoop gedaan de afgelopen 2 weken. De silo komt nu wel vol 💪

Reacties

TeunFendt
Is dit de 2e of 3e snede?
johndeere6230
@TeunFendt

Helaas 2de, had nog wel wat meer op mogen staan, alleen hoop ondergras bijgekomen de afgelopen 2 weken
+1
Baltus_steyr
@johndeere6230 ik heb hier thuis al 3 de snede ingekuild!
johndeere6230
@Baltus_steyr

3de al ja? Nog een beetje opbrengst?
+1
Baltus_steyr
@johndeere6230 ja viel me echt niet tegen. ik dacht dat er minder op zat!! moet wel zeggen dat we die stukken altijd optijd hebben gemaaid!!
eicher4048driver
Is het bij jullie deze week ook zo droog en warm? Hier in de Kempen (BE) is er momenteel een hittegolf, 30-31°C, dus hebben er ook verschillende toch al maar gemaaid in de hoop met de regen die voorspelt staat voor komende week dat het gras terug goed vertrekken kan. Bevalt die pottinger achtermaaier nog goed? Nog niets aan gehad? Heb zo pas net dezelfde gekocht.
johndeere6230
@eicher4048driver

Hier is het ook warm ja, richting de 30 graden, wilde eigenlijk volgende week maaien, alleen voorspelde ze dan regen, dus vandaar nu er maar afgemaaid.

Maaier bevalt goed, 4de seizoen hier, op een eruit gelopen pen van de veer na nog niks mee gehad, mag opzich ook niet met 100 a 150 bunder per maaier, hebben de kap er wel afgehaald, die stond altijd onhoog en was bang hem anders een keer krom te rijden
eicher4048driver
@johndeere6230 Ben je er met dit weer nog met de schudder doorgegaan? niet nodig eh?
Vind dat zijdoek ook maar wat stom gemaakt, veels te breedt dus als je langs de kant rijdt laat je een halve meter staan of je moet hem opklappen. Kan ook wel eens zijn dat ik die eraf neem.
johndeere6230
@eicher4048driver

Nee, de stukken waar weinig op zat direct naar elkaar toe geharkt.

Klopt ja, doen alle merken onderhand tegenwoordig... is waardeloos

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!