Foto van een John Deere 7820 met H&S 35ft band hark / merger. We hebben er een hele poos tegen aan gehikt om een band hark te kopen en hebben vorig jaar een geschikte gevonden in Ontario. We wilden pe

John Deere 7820

catfan55
Foto van een John Deere 7820 met H&S 35ft band hark / merger. We hebben er een hele poos tegen aan gehikt om een band hark te kopen en hebben vorig jaar een geschikte gevonden in Ontario. We wilden perse een 35ft hebben aangezien onze swadmaaiers 35ft breed zijn. H&S is de enige die een 35ft maakt en deze worden sinds 2017 niet meer gebouwd, dus je moest net even tegen een mooie gebruikte aan lopen. En nieuw zijn die dingen ook niet te betalen. Voor wat zo'n H&S nieuw kost kun je haast 2, 4 rotor harken kopen.

Het grote voordeel van de band hark is dat je geen blad verlies hebt in luzerne, en geen korrel verlies in graan gewassen doordat ze veel voorzichtiger met het gewas om gaan. Ook pakken ze minder rommel (stenen, metaal etc) van de grond doordat het er van op gepakt word ipv over heen geveegd zoals bij een hark.

Reacties

GROENEDEERE
En ze maken mooie luchtige wiersen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!