Foto van een Deutz DX 110, ik ben bij een deutz dx 110 wezen kijken, alleen nu blijkt het dat als je hem in zn hoog zette schoot hij eruit. Als je hem daarna bijvoorbeeld in zn achteruit zette sloeg hij af, waarschijnlijk omdat de bak even vast zat, en na even rommelen was hij weer los, verder waren er geen problemen als je in zn lage giering  reed. Heeft iemand een idee wat dat kan zijn?

Deutz DX 110

Foto van een Deutz DX 110, ik ben bij een deutz dx 110 wezen kijken, alleen nu blijkt het dat als je hem in zn hoog zette schoot hij eruit. Als je hem daarna bijvoorbeeld in zn achteruit zette sloeg hij af, waarschijnlijk omdat de bak even vast zat, en na even rommelen was hij weer los, verder waren er geen problemen als je in zn lage giering reed. Heeft iemand een idee wat dat kan zijn?

Reacties

+1
John89
Het schijnt dat deze versnellingsbakken het zelfde zijn als die van een 75 pk dus veel te licht gebouwd. Nieuwer model is sterk verbeterd.
+1
deutzieee
@John89 oke, bedankt, dan laat ik hem staan
+2
twand2505
Deze bakken zijn inderdaad niet zo braaf de tw 90 serie.. de 4.50 tot de 6.30 vanaf de tw901 zijn sterk verbeterd. maar het blijven gevoelige bakken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz DX 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!