Foto van een Lamborghini Premium 950. Foto is geplaatst door Albert Peters op 02-07-2020 om 20:20:20, met 10 reacties.

Lamborghini Premium 950

Albert Peters
Foto van een Lamborghini Premium 950

Reacties

+1
Albert Peters
Gezien in Woubrugge
+1
yoohan
Mooi zeg nog zo'n Lamborghini.
Zie je niet veel meer.
+1
wim-same
@yoohan Ha ha, Ik heb dit type met voorlader en in het rood.
+1
yoohan
Dat dacht ik al een beetje, maar zoveel kennis heb ik er niet van.

Die lamborghini's hebben ook wel wat. Vooral het feit dat je ze weinig ziet, dan vind ik het juist leuke trekkers.
+1
wim-same
@yoohan Mijn Same Silver 95W is een water gekoelde Same, die aanvankelijk alleen als Lamborghini gebouwd werd. In Denemarken kwam vraag naar een vloeistof gekoelde SAME, en toen zijn Lamborghini's als Same daar naar toe gegaan. Later ook naar andere landen.
+1
a3vandiejen
Mooie trekker zo in de witte kleuren.
+3
Kramer U800
Hier in de buurt rijden 2 van die groene Lamborghini's. De merknaam begon met Hürli en eindigde op mann. Zijn hele goede tractoren.
wim-same
@Kramer U800 die heb je bij ons nooit veel gezien. Het is maar net waar een dealer zit.
+2
Kramer U800
@wim-same De boer had ze heel goedkoop gekocht bij een dealer (ik dacht ergens in het noorden van het land, weet de naam niet meer), deze dealer wilde de merknaam Hürlimann op de grond zetten in Nederland, daarom werden deze modellen in de jaren '90 heel goedkoop verkocht. Hij heeft er nog nooit niks mee gehad tot voor kort een motorwissel bij één van de Hürlimannen omdat de zuiger een gat in de cilinder had geslagen. Voor de rest in die 25 jaar en na 10000 uur niks aan gehad, alleen kleppen stellen en een paar koppelingen er doorheen gesleten wat normaal is. Dus dat het blok er ineens mee op hield stonden we van te kijken. Maar hij mag niet klagen na al die jaren en amper onkosten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini Premium 950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!