Foto van een Case International 740 bezig met z’n dagelijkse klus, schuiven. Foto is geplaatst door Valtrapowerr op 09-07-2020 om 21:57:32, met 7 reacties.

Case International 740

Valtrapowerr
Foto van een Case International 740 bezig met z’n dagelijkse klus, schuiven

Reacties

yoohan
Mooie handige trekker.
Ik zit niet zo in de Case/inters.... maar is dit de opvolger van de 744? Of gewoon een totaal andere serie?
Valtrapowerr
@yoohan Nee dat is een heel andere serie. Dit is de opvolger van de 733. Je hebt ook nog een soort tussen model die er uit ziet als deze maar nog wel 733 heet die heeft een iets ander dashboard en hoekerige stalen neus
yoohan
@Valtrapowerr
Oke, deze trekker komt dan uit eind jaren 80 ofzo iets?
Wel fijnedegelijke trekkers, of zitten er nog vreemde mankementen aan?
Valtrapowerr
@yoohan nee net jaren 90. Tot Ongeveer 92 zijn ze gebouwd dacht ik
Stier69
@yoohan Dit is nou een voorbeeld van een uitontwikkelde trekker.Wij hebben een 733 de klok rond gereden zonder trubbels.Ja wel eenmaal de hydropomp,koppeling en zuigerbussen met zuigers. That's it.
Valtrapowerr
@Stier69 Ja grandioos spul is het werkt simpel en niet storingsgevoelig en als er al wat mee is zijn het niet gauw mega bedragen qua reparatie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 740 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!