Thuis komen van Duitsland, met een  nieuwe originele fabrieksvlag in de koffer, en de reactie krijgen van

Schlüter Onbekend

Schluterfan
Thuis komen van Duitsland, met een nieuwe originele fabrieksvlag in de koffer, en de reactie krijgen van "waar gade da ophangen?".

Weet ikke wel raad mee! Nu mijn bureau (lees Bärenhohle 😅)bijna klaar is kon de vlag haar eindbestemming krijgen. En nu ik enkele jaren geleden toch ook een vlag van de stad Freising gekocht had in een souvenierswinkeltje, kon die er gelijks maar bijgehangen worden 😀. Geen liters verf tegen het plafond, maar gewoon het Schlüterlogo 😁. Nu twijfel ik nog waar ik de lichtreclame ga hangen 🤔 😅 😁.

Reacties

+4
erik9831
Haha … Die reactie kreeg ik ook een paar weken geleden. Een metalen plaat te koop van Energic, van 200x115cm. Ze was spijtig genoeg al verkocht. Vrouw vond het niet zo een goed idee om ze dan in de living te hangen moest ik ze kunnen kopen hebben. 😂
+1
Schluterfan
@erik9831

Deze vlag is 4.1m, dus om een goede plaats te vinden was ook nog even een gedoe haha. In de living hier zou ook niet mogen vrees ik 😃
+1
schluterman
@Schluterfan mooie originele vlag 👌
+1
Kramer U800
Mooie vlag zeg. Dat zijn van die verzamelaars items waar menig tractor fan hart sneller van gaat slaan!
Kun je niet van die vlaggen kopen bij egelseer ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!