Foto van een Rumpstad Frees recycle dressen met de Lindner Lintrac 90.. Foto is geplaatst door Fast Eddy op 14-07-2020 om 19:48:28, met 15 reacties.

Rumpstad Frees

882 foto's van @Fast Eddy

Fast Eddy
Foto van een Rumpstad Frees recycle dressen met de Lindner Lintrac 90.

Reacties

Schluterfan
Heb vandaag het artikel gelezen. Uit de manier waarop het geschreven is, is je baas duidelijk minder enthousiast? Gelukkig ben jij dat wel. Ook al heb ik geen ervaring met een Lindner, ik denk dat ik er snel ook gelukkig mee zou zijn.
+1
Fast Eddy
@Schluterfan

Ja dat klopt. Hij vind de Fendt beter en volgens hem is er maar 1 merk. Ik sta daar wat anders in. Ik kijk juist eerst naar andere merken en dan pas naar Fendt.
Schluterfan
@Fast Eddy

Heeft hij er zelf wel mee gereden? Vraag mij trouwens af wat het prijsverschil is tussen een gelijkaardige Fendt (die zelfs optioneel achter niet sturen kan!)?
Fast Eddy
@Schluterfan

Ja hoor. Hij vond het ook geen rare trekker en hij zag wel dingen die Fendt niet heeft. Maar het financiële plaatje telt ook mee. Nieuw is de Lindner goedkoper en completer dan een Fendt.
+1
wim-same
@Fast Eddy Maar als je hart uit gaat naar een bepaald merk, kan een ander merk toch geen goed doen. Dus hij moet het dan gewoon bij Fendt houden. Als een ander merk iets mankeerd word het dan toch drie dubbel uitvergroot, en als er aan een Fendt voor € 20.000,- aan gesleuteld word hoor je ze niet.
+1
Schluterfan
@wim-same

Er is ook nog een verschil met het hart voor een merk zijn, of als het tussen de oren zit.

Ik geef eerlijk toe dat ik ook niet erg groen met gele velgen gezind ben, en er ook nooit een zal kopen. En dat is ook omdat het tussen de oren zit haha 😂. Een mee aangeboren afwijking zeg maar.

Maar Edwin's baas heeft uiteraard het volste recht om pur sang de Fendt te kiezen. Ik denk om van beide merken de voor en nadelen te zien, dat je ze gewoon een jaar naast elkaar in dienst moet hebben en dan pas echt vergelijken kan. De Fendt zal voor bepaalde werkzaamheden interressanter zijn dan de Lindner en omgekeerd. En dat is in mijn ogen op 3 (?) Weken moeilijk te beoordelen. Ook naar reparaties toe.
wim-same
@Schluterfan Ik denk dat het hart voor een merk sowieso tussen de oren zit. ha ha. In werkelijkheid heeft ieder merk zijn eigen voor en nadelen. Ook die groene met gele wielen hebben ook + punten hoor. ha ha
+1
Schluterfan
@wim-same

Ja ik heb vroeger nog wel eens met JD gereden en dat viel idd niet tegen. Maar op een of andere manier heb ik het er daarbuiten totaal niet mee.
wim-same
@Schluterfan Ja, dat ken ik, Ik zit dagelijks op een kraan, maar met een trekker heb ik veel meer. Ik heb ook nog 2 JD's gehad in ons loonbedrijf, maar dat kon mij ook niet bekoren. toch hadden ze ook wel hele goede punten hoor.
Fast Eddy
@wim-same

Ik heb al genoeg mankementen gezien aan de 200-serie van Fendt. Eerlijk gezegd valt me dat behoorlijk tegen van zo`n merk met een goede reputatie in de landbouw.
+1
wim-same
@Fast Eddy Je krijgt pas een goede reputatie als je de slechte kunt verdoezelen, net als in de politiek. Als jij als merk maar de macht kunt krijgen ( of kopen ) om alle positieve dingen in de vakbladen te publiceren, en alle negatieve dingen te verzwijgen ??? Doet mij denken aan een trekker test in Trekker en Werktuig, Een Fendt getest één en al positief, ook over de motor, ( Deutz motor ) , later een Deutz-Fahr getest met dezelfde motor, en daar werd geen goed woord over geschreven. Ik heb toen ook mijn abonnement opgezegd van Trekker en Werktuig.
+1
valmet6400power
@wim-same
Los van dat ik het blad veel te duur vindt voor een abonnement is inderdaad de tendens een van deze opties:

Optie A.
De geteste trekker is geen Fendt (zeg een Deutz) en daar mankeren dingen aan én daarnaast is de aanschafprijs duurder dan bijvoorbeeld een vergelijkbare trekker (zeg John Deere)

OF

Optie B.
De geteste trekker is een Fendt, alles is dik voor elkaar, dat er dingen niet te begrijpen zijn voor beginners wordt in één regel even genoemd. Stel de meerprijs voor een Deutz trekker van €150.000 t.ov. is €50.000 dan is dat totaal gerechtvaardigd want ja het is Fendt. En bij elke duurtest van een trekker doet Fendt dat opeens onder garantie.
+2
Schluterfan
@wim-same

Dat valt mij ook nog steeds op. Maar daar lees ik door. Ieder maakt voor zich uit welke trekker/merk hem het meeste ligt.
+1
Schluterfan
@Fast Eddy

Die reputatie is het niet alleen, maar ook voor het bedrag dat er in der tijd bij de bank voor overgemaakt, mag er aan zo'n ding de eerste 10j/10d uren niet veel aan mankeren. Kan je dan even goed een goedkoper merk voor rijden en met geluk miss ook goedkoper in reparaties...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rumpstad Frees ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!