een Claas Arion 430 met een kuil wals van 13 ton, samen met de trekker 20 ton gewicht om de kuil te verdichten, samen met de loonwerker word er met 35 ton de boel verdeeld en verdicht. meer op https:/

Claas Arion 430

Claas Holland
Een Claas Arion 430 met een kuil wals van 13 ton, samen met de trekker 20 ton gewicht om de kuil te verdichten, samen met de loonwerker word er met 35 ton de boel verdeeld en verdicht.
meer op claasholland.nl/claas-holland/…

Reacties

MaxxuM4ever
Is die rol wel aangedreven? Anders klauwt die trekker het eerst los als het iets zwaarder gaat lijkt me
Claas Holland
@MaxxuM4ever nee, is niet aan gedreven. Dat krabben waar je over hebt was alleen onder aan de bult als die stil stond om weer naar boven te rijden, verder niks.
mike_v
En nu doordoen tot je boven de muren zit en de kanten aan wil drukken! Camera gereed aub 😉.
+1
Noorderling
@mike_v
Met zon wals kom je nooit boven de muren 😅
Claas Holland
@mike_v als boven de rand komen dan drukt hij de boel er over heen, dus dat doen ze niet.
mike_v
Dus je kan deze rol perfect gebruiken op plaatsen waar je evengoed kan aanrijden met een gewone trekken @Claas Holland? Maar éénmaal op de plaats waar je juist extra zou moeten aandrukken (bovenaan/broeigevoelige plekken), kan je hem niet gebruiken? 👏
TeunFendt
@mike_v Het gaat voornamelijk om het gewicht als ik t zo zie
mike_v
Ben je vet mee als je het niet kan gebruiken @TeunFendt 😆
Fendt612e
@mike_v tuurlijk wel. Nu hoeft de shovel alleen het gras te verdelen en kan de trekker het zo vast als beton aanrijden.loonwerker hoeft niet meer te wachten bij de kuil, loonwerk rekening word lager en je product Gebeurt niks meer mee.
Claas Holland
@mike_v dat zij de boer, er rijd ook een trekker op van 15 ton. ik weet niet hoe hoog boven de rand uit komen ze nog gebruiken, zonder wanden drukken ze de hele kuil uit elkaar.
TeunFendt
Lijkt mij wel.lastig werken zo
huub
@TeunFendt in het filmpje is te zien dat de wals een knikdissel heeft, je kan bij het achteruitrijden dus met de hand mee/tegen sturen.
bartjuh
De combi met rol weegt dus 20 ton. De 2e combi 15. Zo kom je wel aan 35 ja. Als je 't zo leest, lees je gauw dat 1 combi 35 ton weegt
Claas Holland
@bartjuh dat was ook een beetje de bedoeling ook, om lezers te hebben hé
+6
bartjuh
@Claas Holland dus zo werkt Claas holland.. Als je niet goed leest, word je genaaid
+2
renault 106-54
@bartjuh Dus omdat jij niet zo goed in begrijpend lezen bent, word je genaaid.
+3
rommert14
@renault 106-54 ik lees toch echt dat er 2 combis op de bult staan.
renault 106-54
@rommert14 Nou dan staat het toch goed omschreven? Alleen het antwoord van @Claas Holland is niet zo slim
Claas Holland
@renault 106-54 lichter aan hoe je het opvat namelijk.
als een onderwerp heb moet je het intersant maken, omdat dit alleen op de bult is KAN het saai zijn. kan je het beste titels maken die aan geklikt worden. dat doet de krant namelijk ook die maakt een titel, dan denk je dat wil ik graag meer van weten dan lees je door, als er iets staat en dat trekt geen aandacht heb je het voor niks gedaan.
mike_v
Als ik een "nieuwsbericht" zie heb ik liever titels die kloppen dan overdreven/overroepen titels @Claas Holland.
TeunFendt
@mike_v Deze titel klopt toch ook gewoon? Het wordt alleen wat spannender gemaakt
Claas Holland
@mike_v met de titels en teksten om het interessant te houden heb ik wel eens moeite. Omdat ik geen media opleiding heb gehad heb of die andere dingen. ik heb me zelf vanalles aan geleerd. en ik probeer steeds beter te worden.
bartjuh
@renault 106-54 dus jij las in 1x dat er met 2 combi s werd gereden en dat die samen 35 ton zijn? Of las jij in 1e instantie dat de combi met rol 35 ton was?
renault 106-54
@bartjuh nee rol met trekker samen 20. Samen met de loonwerker 35. Maar het komt waarschijnlijk omdat jij die MF nog niet gezien had.
bartjuh
@renault 106-54 Als je 't linkje aanklikt wordt 't allemaal duidelijker. Met alleen deze tekst bij deze foto sta je gauw op 't verkeerde been.
Trouwens voor 't eerst gezien dat de smalle banden aan de binnenkant worden gezet(bij de mf)
CaseCS130
Wel een bijzonder zelfbouwsel. Dit ding lijkt wel serieus hard aan te knijpen door die scherpe hoek en het enorme gewicht. Boven de muur en op een rijkuil niet bruikbaar als ik het zo lees hier, dat is wel jammer want daar is de kuil juist het meest broei gevoelig.
+1
arjanvw
@CaseCS130 waarom zou die boven de muren niet bruikbaar zijn? De kuil wordt hard genoeg op deze manier..
Claas Holland
@CaseCS130 dat zij de boer, er rijd ook een trekker op van 15 ton. ik weet niet hoe hoog boven de rand uit komen ze nog gebruiken, zonder wanden drukken ze de hele kuil uit elkaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 430 en hebben de trefwoorden claas holland en claas holland 2020 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!