Foto van een Sauerburger SH500. Hoppa weer 3ha gras binnen🤟. Geplaatst door casejxu op 22-07-2020 om 20:48:27, met 7 reacties.

Sauerburger SH500 (wiellader)

Foto van een Sauerburger SH500. Hoppa weer 3ha gras binnen🤟

Reacties

Fendt926Driver
Komen deze 42 balen van 3 ha??
Dat zijn nog eens opbrengsten
casejxu
@Fendt926Driver jep. 2e snee. Beetje groffer. Mooi spul voor jongvee
pietjepuk
@casejxu kun je zes hoog stappelen met minischovel? Vindt ze ideaal die minischovels maar hier lukt het niet om een wagen van vier hoog te lossen.
SJB533
@pietjepuk
Afhankelijk van wat hij (veilig) tillen kan, kan er misschien zelfs nog wel 1 op
pietjepuk
@SJB533 Mijn mini is niet zo heel groot en twee balen stro is wel de max. Kan op drie hoog dus twee op zetten. op vier lukt het mij niet om er daar boven op te zetten.
Op de foto staan ze zes hoog. De zesde baal is er als laatste boven opgelegd als ik het goed bekijk. kan zijn dat de baal wat aan de punt van de klem gepakt is dan kun je wat hoger komen maar dan nog zes vindt ik hoog voor zon shoveltje.
casejxu
@pietjepuk t kon net. Moest even en was even pielen. 5 hoog gaat makkelijk iig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Sauerburger SH500 (wiellader) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!