Foto van een Mc-Cormick X5.35 HC. Foto is geplaatst door deerefan op 27-07-2020 om 16:47:38, met 8 reacties.

Mc-Cormick X5.35

deerefan
Foto van een Mc-Cormick X5.35 HC

Reacties

inspecteurfendt
Zal niet veel verschil zitten tussen voor- en achterwielen. Is de vooras aangepast hiervoor?
+1
walker1
@inspecteurfendt Volgens mij is bij dergelijke modellen niet de vooras aangepast, maar hebben ze achter een portaalas. Landini/McCormick hebben dit soort trekkers gewoon in het modellengamma zitten, dus in feite is er niks aangepast. Zijn meestal ook trekkers met behoorlijk veel (kruip)versnellingen, zodat je altijd de juiste snelheid hebt voor specifieke werkzaamheden in bv bomenteelt.
SJB533
@walker1
Ergens zal er wel wat aangepast zijn, zodat de omtreksnelheid van de voor- en achterwielen wel ongeveer gelijk loopt 🤔 Dat red je niet, door enkel de portaalaandrijving 90 graden te verdraaien 😉
walker1
@SJB533 Wat ik bedoel is dat geen achteraf aangepaste trekker is, bij Landini/McCormick leveren ze zulke trekkers gewoon nieuw af fabriek. Uiteraard is de overbrenging tussen voor en achteras anders als bij een normaal model trekker.
SJB533
@walker1
Ah, zo bedoel je dat. Klopt inderdaad. HiCrop is bij diverse merken gewoon een fabrieksoptie
huub
@inspecteurfendt als je alleen de overbrenging van de achteras veranderd dan loopt de trekker veel harder.
jordi 1455
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Mc-Cormick X5.35 naar Mc-Cormick X5.35 HC (nieuw type)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick X5.35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!