Foto van een Fiat 350. Wagen stro geladen. Blijft leuk zo een twee cilinder. Foto is geplaatst door Welten op 29-07-2020 om 00:33:30, met 9 reacties.

Fiat 350

Welten
Foto van een Fiat 350. Wagen stro geladen. Blijft leuk zo een twee cilinder

Reacties

+4
Henk 1120
Prachtige foto ! Die 350 heeft mooi wat te doen 💪🏼
+4
newholland-
Gek zat denk zo,n vracht op een 1 assige wagen met een betrekkelijk lichte trekker 😬
walker1
@newholland- Ach zo reed vroeger iedere boer met hooi en stro. Pa had vroeger ook alleen maar een MF 135, ging dan een enkel asser voormalige mestverspreider achter en daar nog eens een vierwielige wagen. En dan soms ook wel tot 10 balen hoog opstapelen.
+1
Quintto
@walker1 ja maar bij deze aanhanger zit de enkele as wel heel dicht bij het midden, en bij een meststrooier zit die meestal wel vrij dicht bij de achterkant
newholland-
@walker1 bij oude mestverspreiders zit de as bijna achteraan dan heb je geladen lekker druk op de achterwielen van de tractor.op deze foto Zie ik een wipkar.
+1
Arie_MF
@newholland- en geen rolbeugel, mocht het fout gaan.
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.
Kramer U800
Haha volgens mij heb je de 4 meter wel gehaald 😂😂

Nou nog zien te remmen...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!