Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K100 met Strautmann zelon opraapwagen. Foto is geplaatst door Deutzk100 op 31-07-2020 om 20:25:12, met 12 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron K

Deutzk100
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K100 met Strautmann zelon opraapwagen

Reacties

+2
JoranK
Dappere combi 👌
GerbertXL
Prachtige wagen, jammer van die banden.Steile hellingen ook.
+1
Deutzk100
@GerbertXL Ja klopt, zo stond die er toen we hem hebben gekocht. Aan de andere kant hij kan nu wel net aan in de loods qua hoogte. Maar wat hogere en bredere banden zullen hem zeker niet misstaan en rolt ook makkelijker in het land en op de kuil.
marceldeutz
De deutz kun je wel tam krijgen voor deze wagen, denk dat ie je wel eens afslaat als het zwaar wordt. Geeft niks en de wagen blijft mooi heel.
Deutzk100
@marceldeutz ja inderdaad je kan hem wel tam krijgen. Maar met zn 125 paardjes onder de kap loopt ie er mooi vlot voor. Voorheen hadden we een mengele garant, daar was het altijd mee uitkijken dat je de wagen niet aan soep draaide.
+1
marceldeutz
@Deutzk100 Misschien dat de slipkoppeling er op deze manier er niet door gaat als het zwaar wordt en is het kwestie van op tijd bodemketting aan zetten. Mooie combinatie die wel gras kan verwerken.
Deutzk100
@marceldeutz slipkoppeling is er bij deze nog nooit door gegaan verwacht dat dat met deze trekker ook niet lukt.
marceldeutz
Misschien wel als er stuk staal voor de rotor komt dat ie abrupt stilstaat dat dan wel nokkenschakeling erdoor gaat. Had dat zelf keer gehad en kende dat geluid nog niet!
Ritchie
En dan straks de 13000 op de kuil?
Deutzk100
@Ritchie Ja dat moet natuurlijk wel een keer getest worden😎
Ritchie
@Deutzk100

Haha top, die van ons was bij z'n vorige eigenaar ook kuilbaas 😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!