Foto van een John Deere 9800 (hakselaar) even bij een vergelijkbare deere machine wezen kijken als onze 980’s

John Deere 9800 (hakselaar)

1.597 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een John Deere 9800 (hakselaar) even bij een vergelijkbare deere machine wezen kijken als onze 980’s

Reacties

wart
En wat vond je ervan, ook nog zelf even geprobeerd?
catfan55
@wart hadden geen tijd daar voor, alleen even wezen kijken voor 20 minuten. Moeilijk een oordeel te vellen zonder er zelf mee te hakselen.

Maar we kennen de chauffeur die er op zit en hij pushed hem goed. we hebben getimed hoe snel hij wagens vult, daarop gebaseerd heeft een 980 een stukje meer haksel capaciteit met het zelfde vermogen
Hurli356
@catfan55 dus nog dik tevreden met Claas
+4
catfan55
@Hurli356 zeker weten, maar dat heeft met meerdere dingen te maken, maar als hoofd reden we de Claas Jaguars van haver tot gort kennen, we weten hoe alles in elkaar zit en werkt en kunnen het meeste zelf doen / oplossen. En we zijn er nog steeds van overtuigd dat Claas de nr 1 is op hakselaar gebied en voor loopt op de concurrentie met techniek & capaciteit.

Als we dachten dat Deere een betere hakselaar had dan hadden er nu 2 Deere 98/9900’s gestaan, Want deere heeft in onze regio zonder twijfel de beste dealers. Die steken met kop & schouders boven claas uit. Feitsma draait nu 13 jaar met claas hakselaars, en deze 2 980’s zijn de 11de & 12de claas hakselaar op het bedrijf in 13 jaar en in die tijd hebben ze ons wel zo veel vertrouwen gegeven dat dat voorlopig niet gaat veranderen. Enorm betrouwbare machines met hele lage onderhoudskosten/ton. Dus levert het bedrijf onder de streep het meest op. En daar draait het om. We zijn niet getrouwd aan een merk, en zijn altijd in voor demo’s en ons te laten overtuigen van een betere machine, maar qua hakselaars is dat nog niet gelukt, “don’t change a winning team”

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9800 (hakselaar) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!