Zag deze net nog staan onderweg, ziet steeds meer Kubota spul hier. Foto is geplaatst door John k op 02-08-2020 om 20:52:03, met 19 reacties.

Kubota Meerdere

John k
Zag deze net nog staan onderweg, ziet steeds meer Kubota spul hier

Reacties

+2
Schluterfan
Ik denk dat die Kubota trekkers wat onderschat worden. Waar ik werk in de streek zie je ze ook meer en meer. Zou er zelf ook wel voor te vinden zijn! Telkens als ik ze zie op Agribex, bekijk ik hoe ze erop vooruit gegaan zijn.
a3vandiejen
@Schluterfan Heb het stuk gelezen in de Trekkerweb, leuk om eens te lezen.
+1
TeunFendt
Ik zie de vicon en kverneland machines toch liever in vicon en kverneland stijl
+6
wim-same
@TeunFendt Ha ha, en ik de Lely opraapwagens in Lely stijl
+3
J asper
@wim-same liever in mengele style 🤣🤤🤤
+2
fendt308-driver
@J asper welke van de 3 kleuren😂👌🏻
+1
J asper
@fendt308-driver laatste twee kleurenstellingen vindt ik allebij de mooiste 🤙🏼👌
+2
John k
Wat ik hoor hier in Ontario is dat de Kubota service zeer goed is
wim-same
@John k En dat is ook heel belangrijk. Ik heb Kubota kranen, en de service van Verkooyen is ook heel goed. Ook wel eens onderdelen gehad van de Blauw, en die service was ook heel goed.
Jotke
@wim-same

Hed Verkooyen zo'n groot gebied dat ze tot in Oudewater komen? Of hebben die ook meerdere vestigingen?

Is toch gewoon een dealer?
wim-same
@Jotke Ja, is gewoon een dealer, maar Meerman is nog al arrogant. En daar hou ik niet zo van. Ik ken met Verkooyen veel beter door de bocht. Mijn vorige kraan had ik daar ook al gekocht.
Jotke
@wim-same

Oké. Ohwja Meerman is importeur ja. Das waar.

Ik hoor over Verkooyen ook goede verhalen en man wat heeft die een berg spul staan als je de foto's enz voorbij ziet komen van hun Facebook pagina.
wim-same
@Jotke Ja, dat klopt Binnen staat alles vol met nieuw en jong gebruikt. De kraan die ik ingeruild heb heeft heel niet op zijn website gestaan, die is waarschijnlijk direct naar buitenland gegaan.
Jotke
@wim-same

Kan goed.

Die Verkooyen is naar verluidt ook eigenaar van Epic Auctions. Daar wordt ook heel wat ouwe zooi geveild maar ook gloednieuw.
wim-same
@Jotke Of Verkooyen eigenaar is weet ik niet, het is volgens mij op het terrein van Verhoeven grondverzet. Verkooyen maakt wel erg veel reclame over Epic Auctions, dat is wel een feit.
Jotke
@wim-same

Oké. Ja inderdaad.
+1
DualPower
Ziet er best mooi uit zo'n span! Mooie sticker op de zijkant, kun je de werking van het non-stop principe zien. Simpel eigenlijk 😅
Jotke
Ge ziet die oranje dingen steeds meer ja. Kubota bezuinigd ook niet op marketing. Dat doet ook heel wat. Prachtig grote beursstands altijd van die Jappaners!

Jappaners zijn een slim volk en bouwen oerdegelijk spul!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Kubota ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!