Foto van een Case International 9240.Met het oude beestje kuilbult zetten. Dit is haver/erwten silage. Onder de pivot was het nog aan de natte kant, maar erbuiten te droog. We hebben geprobeerd het  o

Case International 9240

rick-mandersloot
Foto van een Case International 9240.
Met het oude beestje kuilbult zetten. Dit is haver/erwten silage. Onder de pivot was het nog aan de natte kant, maar erbuiten te droog. We hebben geprobeerd het op te mixen. Voordeel van deze tractor is dat je in hondegang de zijkanten mooi kan aandrukken.

Reacties

Fendt926Driver
Deze heeft ook een gestuurde vooras?
En stuurt dan de hele vooras of toch fusee besturing?
rick-mandersloot
@Fendt926Driver voor en achter fusee besturing. Achter kan ik met knopje heen en weer door. En anders is het 4 wiel besturing.
Fendt926Driver
@rick-mandersloot is dit geen kniktrekker dan??
+1
rick-mandersloot
@Fendt926Driver nee. Dan zit er meer ruimte tussen cabine en achterframe.
Fendt926Driver
@rick-mandersloot ze hebben toch ook een soort knik trekker met een stuurbare vooras om te schoffelen in de mais?
+1
SJB533
@Fendt926Driver
Klopt, Case IH Steiger 9330 en 9350 Row Crop Special. Geloof, dat je 6 graden stuuruitslag hebt met de vooras, voor de knikbesturing in werking treedt, zodat je kleine correcties kunt uitvoeren. Vooras is trouwens gemonteerd op een schotel, ipv de fuseebesturing.


schluterman
@rick-mandersloot had schlüter ook met profi-tracs werkte mooi hoor
rubencasecs
marketbook.ca/listings/farm-equipment/…
Vragen ze nog goed geld voor die oude trekkers, lijkt mij ook wel wat voor op de kuil
+1
SJB533
Nooit geweten, dat ze na de overname van Steiger nog trekkers met 4WS bouwden bij Tenneco... 🤔 Gewoon in Fargo, ND gebouwd?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 9240 en hebben de trefwoorden inkuilen en kuil vastrijden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!