Vandaag de eerste grondlaag op de 360 van Wim, besloten om hem in de schuur te zetten bij de schuifdeuren...En ging met deze temperaturen best goed..Johan heeft de verfspuit gehanteerd en ziet er goed

Same 360

a3vandiejen
Vandaag de eerste grondlaag op de 360 van Wim, besloten om hem in de schuur te zetten bij de schuifdeuren...
En ging met deze temperaturen best goed..
Johan heeft de verfspuit gehanteerd en ziet er goed uit...

Reacties

+1
wim-same
Maar wel met enkele tegenslagen, toch nog een klein beetje oude verf die reageerde, en verwijderd moest worden. en twee verfspuiten die niet optimaal waren.
+1
a3vandiejen
@wim-same klopt, maar met vier man ook weer opgelost.
+1
wim-same
@a3vandiejen En nu ook de aanslag ventiel van de compressor even nakijken van de week. Die lekt heel veel lucht, en slaat soms niet meer automatisch aan.
a3vandiejen
@wim-same Ja goed dat je het zag, kan het ook weer verholpen worden.😅👍
+1
wim-same
@a3vandiejen Ik hoop dat ik het kan verhelpen. zal eerst die ventiel er eens afhalen en open maken. Kijken wat er aan de hand is.
+1
yoohan
Hey, bekende trekker 😁

Zat zeker niet allemaal mee, maar we kunnen nog lachen.
Zal binnenkort ff op zoek naar nieuwe spuit en masker.
+1
wim-same
@yoohan Oh ja, die was ik nog vergeten, ook je spuitmasker had het begeven, Maar toch Johan, je eerste laag grondlak zit op het blok. Ziet er tot nu toe goed uit.
a3vandiejen
@yoohan Zo is het Johan.👍
+2
yoohan
Het was geen geluksdag 😄
Ach andere keer weer beter. Fijn dat de verf er goed op zit.
+1
wim-same
@yoohan Kwam misschien ook een beetje door de warmte. ha ha
+1
Kramer U800
Altijd een gekloot dat spuiten. Dan is het te warm dan te koud. Dan regent het, dan zijn er te veel insecten die trek in verf hebben, dan waait het, dan is je verf niet goed, dan is je lak te dik of te dun, maar de ondergrond kan ook niet goed te koud of te warm zijn.

Ja het is wat dat spuiten. Maar het ziet er mooi uit op de foto!
+1
wim-same
@Kramer U800 zowel met de primer als met de laklaag was de temperatuur goed. Wel even wat spinnen webben weg moeten halen voor het af spuiten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same 360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!