Foto van een Western Star 4900. Foto is geplaatst door catfan55 op 09-08-2020 om 14:41:28, met 12 reacties.

Western Star 4900

catfan55
Foto van een Western Star 4900

Reacties

+2
cb6520
Waarom maai je hier dwarsover?
+5
catfan55
@cb6520 de aren zijn zwaar, op deze manier vallen de aren niet op de grond. Zo kan ik het beter oppakken
radium45
@catfan55 Hou je, zoals ik vermoed, ook nog rekening met de hakselrichting ten opzichte van de maairichting?
catfan55
@radium45 ja, je moet ze oppakken in dezelfde richting als de zwadmaaier ze neer legt. Je kunt ze wel andersom om pakken maar dat voert voor geen meter in
+1
radium45
@catfan55 Snap het. Zo perste ik ook altijd het stro. Altijd eerst kijken hoe de combine gemaaid had. Dan loopt het stro veel mooier de pers in. Nu heb ik het idee dat het met de huidige combine,s dat niet zo heel veel meer uitmaakt omdat die vrij agressief dorsen en er vaak amper te zien is wat de dorsrichting is geweest..
pietjepuk
@catfan55 Dan rij je op de foto verkeerd om of zie ik dat verkeerd?
catfan55
@pietjepuk dat zie je dan verkeerd. Rij hier de juiste kant op
JD 6430 The Best
Rijdt de hakselaar ook op gps over het zwee heen?
catfan55
@JD 6430 The Best nee dat doe ik voor hem
johnderfavo2.0
K hoorde van de week dat het melkveebedrijf van Feitsma verkocht is en dat ze terug gaan naar Alberta? Is dit waar? En zo ja wat gebeurt er dan met de loonwerk tak?
+1
catfan55
@johnderfavo2.0 zijn 2 compleet gescheiden bedrijven. Dus voor ons veranderd er niks. Feitsma services & grain is van de jongste broer, en dat is mijn baas. Feitsma dairies was van de oudste broer en daar heb ik niks mee te maken, anders dan dat ik er kwam om te loonwerken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Western Star 4900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!