Even een paar dagen Balen weg rijden. Wat de jongens in de ruwe bermen geperst hebben.. Geplaatst door Fendtpower312 op 10-08-2020 om 20:34:40, met 9 reacties.

Fendt 313 Vario

Even een paar dagen Balen weg rijden. Wat de jongens in de ruwe bermen geperst hebben.

Reacties

+1
Deze gaan vast weg als compost denk onie
+1
Fendtpower312
@johndeere6910forever deze gaan idd weg naar de compostering.
@Fendtpower312 oke wij krijgen ze ook wel eens die langs de weg zijn geperst maar ik wil ze eigelijks nie hebben krijg je troep van in je potstal en op het land het hooi wat wij meestal hebben als strooisel komt meestal van beheersland af of het vliegveld
+1
T.Tanis
Mooi werk😃
+1
fendt308-driver
Werkt de klem beter als zo'n rek met tanden?
Fendtpower312
@fendt308-driver deze werken idd wel een stukje beter dan onze oude klemmen met pennen. Deze hebben we dit jaar voor het eerst in gebruik genomen.
fendt308-driver
@Fendtpower312 oke mooi dat het bevalt👌🏻 vorig jaar was ik met balen aan het sjouwen die een ton tot 1200kg stuk wogen. Dan was 2 wel enthousiast voor de trekker maar ben ook benieuwd hoe deze klem zich houd. Grote voordeel van die klem is wel dat je de ondergrond met rust laat
+2
jonathan12
Mooi werk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 313 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!