Foto van een Valtra T174 eDirect 2de Hands Lemken Juwel 8 en frontpacker gaan ophalen. 05/08/2020. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 12-08-2020 om 12:44:37, met 6 reacties.

Valtra T174

3.606 foto's van @StijnTheDeereDriver

Foto van een Valtra T174 eDirect
2de Hands Lemken Juwel 8 en frontpacker gaan ophalen.
05/08/2020

Reacties

+1
RVM
Hoe bevalt ie stijn? Das toch veel mooier dan zo’n groengele.
+1
DANOONTJE POWERR
@RVM
Welke ploeg is er groen/geel? 🙃
+1
RVM
@RVM qua uiterlijke styling, zeer knap en goed afgewerkt.
Sommige interieur dingen snap ik niet goed qua design..
we hebben hem van eind feb en heeft nu bijna 600u.
De Direct (4 mech groepen met hydrostaat er tussen) vind ik niet leuk rijden. Zeker niet voor een machine aan te hangen, komt int schokken achteruit ...
ventiel 1 werkte al niet meer na 90uur, transmissie heeft al 3 keer Stop aangegeven wegens te hoge temp (er hing niks achter de trekker) en vorige week heeft de airco het opgegeven code F5...
We zitten momenteel op 11.3/u.
Binnenkort naar de garage voor alles Terug tiptop te maken. 😉
mf6495driver
@StijnTheDeereDriver
Het wordt tijd dat valtra de Fendt vario (Of moeten we het de agco vario noemen ?) begint te gebruiken, Mf gebruikt die ook en dat zijn echt soepele vario's.
Valt mij een beetje tegen eerlijk gezegd, wetende dat valtra eigenlijk gekend staat voor zijn degelijkheid. Het belangrijkste is dat alles netjes opgelost wordt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!