Ons uitgelopen winterproject is bijna afgewerkt. Deze heeft een kleine 3000 uur in onze verhuurvloot gezeten waarna deze volledig is herspoten. Ook zijn de nodige onderdelen vervangen en heeft ze een

Bobcat E16

inspecteurfendt
Ons uitgelopen winterproject is bijna afgewerkt. Deze heeft een kleine 3000 uur in onze verhuurvloot gezeten waarna deze volledig is herspoten. Ook zijn de nodige onderdelen vervangen en heeft ze een groot onderhoud gekregen. Ze kan eindelijk vertrekken naar de nieuwe eigenaar.

Reacties

schluterman
Zijn wel mooie kraantjes
inspecteurfendt
Enkele fotos van de gedeeltelijke restauratie. Op het ogenblik dat de fotos genomen werden was het cabine al volledig afgewerkt.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

schluterman
@inspecteurfendt mooi grondig aangepakt ziet er goed uit
inspecteurfendt
@schluterman iedere keer beter 😃
MaxxuM4ever
Krijg je die uren knap betaald van het opknappen ten opzichte van zo verkopen via een veiling o.i.d?
+2
inspecteurfendt
@MaxxuM4ever we verkopen zelf ook minigravers dus hebben liever dat de klant een propere machine van ons overkoopt, is ook reclame voor ons. Ik ben jobstudent dus kostprijs valt wel mee. Vorig jaar heb ik een E 10 onderhanden genomen.
+2
casejxu
@inspecteurfendt en als leerlingmonteur kan je hier door prima leren te sleutelen en ondekken hoe het in elkaar steekt!
+1
inspecteurfendt
@casejxu klopt, maar is meer zo’n werkje voor tussendoor. Ik leer nog dagelijks bij, ookal werk ik er al meer dan een jaar ‘s zaterdags en in iedere schoolvakantie. Laatste 5 maand wel fulltime door de coronacrisis

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bobcat E16 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!