Foto van een Allis-Chalmers HD7, in het museum van Neuvy Grandchamp.. Foto is geplaatst door erik9831 op 15-08-2020 om 08:11:36, met 6 reacties.

Allis-Chalmers HD7

1.382 foto's van @erik9831

erik9831
Foto van een Allis-Chalmers HD7, in het museum van Neuvy Grandchamp.

Reacties

+1
Minitauro
Prachtig!
+1
stijn-de-bock
Energic bord er half op.
+2
erik9831
@stijn-de-bock moet toch iets degelijks op de foto staan 😂

Neen neen, die Allis is ook wel 😍 heb al een paar keer aangegeven om ook eens zo een rupstrekker te willen kopen aan men vrouw, maar ze blijft neen bewegen met haar hoofd. Een ransomes ofzoiets is al voldoende. Hoeft niet groot te zijn. Zijn gewoon geweldig leuke dingen volgens mij. Alleen vind het gras deze trekkers niet zo leuk 😄
+1
stijn-de-bock
@erik9831 begrijpelijk, ik heb ook een vrouw😁,die remt ook een beetje maar ook niet teveel.
+2
erik9831
@stijn-de-bock zijn momenteel aan het horen/mailen/info aan het inwinnen om te kijken of we een nieuwe loods mogen zetten. Zal waarschijnlijk een neen worden vanuit de gemeente, maar je weet nooit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allis-Chalmers HD7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!