Foto van een Deutz D8006 speciaal.Ben vanmiddag bij een echte Deutz fan geweest net over de grens in Duitsland bij de Lutte.De trekkertrek fanaten zullen de Deutz wel herkennen denk in. Deze Deutz rij

Deutz D8006

bob de bouwer
Foto van een Deutz D8006 speciaal.
Ben vanmiddag bij een echte Deutz fan geweest net over de grens in Duitsland bij de Lutte.
De trekkertrek fanaten zullen de Deutz wel herkennen denk in. Deze Deutz rijd regelmatig mee in Nederland.
Prachtig mooie trekker met meer dan de 80 originele pk's

Reacties

+5
Fendt926Driver
Prachtige netjes gebruikte 8006.
Dat kun je aan die duitsers wel overlaten.
+4
roscho
@Fendt926Driver Duitsers moeten regelmatig naar de TÜV. Als de trekker behalve technisch ook optisch in orde is, wordt misschien iets soepeler gekeken.
schluterman
@roscho dat denk ik inderdaad ook
+4
Luuk 6.21
@roscho klopt, heelas moeten wij een speciale verzekering voor de trekker hebben, wegenbelasting betalen zoals de trekker niet alleen voor landbouw gebruikt word, elke 24 maanden naar de TUV-Keuring, Papieren moeten anwezig zijn , en nog veele kleinere dingen meer .. duure hobby.
schluterman
Mooie deutz
+1
stegboer
Lukas heufels
+1
mf 6150
Plaatje👍
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+2
goeiedag eem
@bob de bouwer , @Luuk 6.21 trekker van de deutz familie Hövels uit salzbergen, die hebben in Ane al een keer met mijn 10006 getrokken dames klasse en 5.5 ton en 6 ton, waarvan dames klasse gewonnen en de 5.5 ook,
+2
Wat een plaatje! Die van ons is optisch niet zo strak...
+1
bob de bouwer
@Deutz 8006spezial Daar kun je iets aan doen.
+1
@bob de bouwer zeker. Alleen wij hebben ze voor gebruik (en tijdgebrek). Liever dat ik elke dag naar een trekker toeloop en dat hij start zonder lekkages of gekkigheden. Want technisch houden we ze wel strak, dan een strak geverft ding waar een hoop tijd in gestoken is maar niet werkt.

Daar bedoel ik deze trekker niet mee overigens. Maar meestal die beun opgeknapte trekkers waar uiteindelijk nog een wereld aan mankeert.
+1
mf 6150
Ik weet nog dat mijn buurman een 8006 Special had. Hij boerde op hele zware grond en kon dan ook maar met een 2 schaar wentel ploegen, en pa met een 844s trok een 3 schaar. Het was maar een paar 100 meter verderop😅.
Trekker is verkocht en staat nu bij mijn weten te koop in Groningen bij Deut-oldtimer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D8006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!