Foto van een Case International 1455 XL. Hij staat weer klaar voor een nieuwe werkweek.. Geplaatst door Mdbm op 16-08-2020 om 15:28:27, met 10 reacties.

Case International 1455 XL

Foto van een Case International 1455 XL. Hij staat weer klaar voor een nieuwe werkweek.

Reacties

johndeere 2650
Hoe staat het met de 1256?
+1
Mdbm
@johndeere 2650 Deze week is de radiator terug hersteld, nieuwe bedrading en zijn de “nieuwe” achterbanden erop gezet.

Het kort wel af, maar die problemen met de turbo en het rempompje vertragen de boel wel. Het is nog steeds wachten op de passende onderdelen. Pas als die erop staan wordt het plaatwerk afgelakt en er terug opgezet.
Glenn IH
@Mdbm gaat de 1256 er bij zijn met de rondrit?
Mdbm
@Glenn IH Nee, dat gaat niet lukken. Nog steeds geen passende turbo/spruitstuk en rempompje. Ik rij wel mee met de 1455.
Glenn IH
@Mdbm a okee en hoever sta je met de papieren voor op de weg te krijgen lukt dat wat?
Mdbm
@Glenn IH Behalve wat telefoontjes heb ik er nog niets voor gedaan. Normaal zou dat vrij eenvoudig moeten gaan. De keuring gaat wel iets anders worden vrees ik. Standaard staan er op zo’n US trekker maar weinig lichten en ook het maximale sleepgewicht zetten ze standaard op de keuring veel te laag.
Glenn IH
@Mdbm lichte is makkelijk op te lossen op de sasi lichte tegen zetten voor de keuring hebben wij ook zo gedaan.
a3vandiejen
Prachtige trekker.
+1
Mdbm
@a3vandiejen Bedankt Adrie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!