Foto van een John Deere 6175R van Maatschap Beulink (Velswijk) ×.Stoffige omstandigheden tijdens het zaaien van de bladrammenas.

John Deere 6175R

joozt
Foto van een John Deere 6175R van Maatschap Beulink (Velswijk) ×.Stoffige omstandigheden tijdens het zaaien van de bladrammenas.

Reacties

arjanvw
Na het zaaien wel regen gehad?
joozt
@arjanvw ja gelukkig wel. Foto is van donderdag, toen kregen we ‘s avonds/‘s nachts al 18 mm. Vrijdag het laatste gezaaid en zaterdag en gisteren nog mooi wat regen er bij gehad!
huub
@joozt het verschilt enorm, wij hebben afgelopen week totaal maar zes gehad, het ging er links en rechts langs.
joozt
@huub precies! En tussen jullie en ons zijn er weer plekken waar weer het dubbele van ons is gevallen! ‘t is net waar zo’n bij heen trekt en leeg regent.
arjanvw
@joozt dat is mooi werk! Wij hadden de groenbemester er ook in en 's avonds en de dag erop 30mm.
joozt
@arjanvw oh kijk dat was ook perfect getimed dus? Dan staat het er zo op!
arjanvw
@joozt daar gaan we vanuit! Haspel kan nu tenminste even uit blijven! 😀
joozt
@arjanvw fijn hè! Dat voelt hier gewoon al bijna als vakantie! Leuke apparaten maar d’r gaat wel ontzettend veel vrije tijd in zitten 😁
+1
arjanvw
@joozt vooral als je er 2 hebt draaien! Maar geeft idd wel even rust!
guus hiddink
Denk dat het hier wel het droogste plek van Gelderland is.Vandaag weer niks en overal wel weer wat behalve hier
CaseCS130
@guus hiddink frustrerend is dat. Zo ging het bij ons ook tot gisteravond we net de rand van een dikke onweersbui mee kregen. Hopelijk krijgen jullie ook wat heel binnenkort.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!