Foto van een Fendt 610 waarvan de vooras gerestaureerd is.. Foto is geplaatst door Doumenjelle op 19-08-2020 om 16:36:17, met 5 reacties.

Fendt 610

Doumenjelle
Foto van een Fendt 610 waarvan de vooras gerestaureerd is.

Reacties

fendtjuh
Wat heb je eraan gedaan? Ik heb een 310 waarvan de fussees ook erg ruim zijn. Heb het nog niet los gehad maar lijkt hetzelfde.
+1
Doumenjelle
@fendtjuh De hele vooras aangepakt. De bussen waren weggesleten, zelfs zo erg dat de fusees ingesleten waren en mijn vooras zelf was uitgeleurd door de slijtage. Deze heb ik laten oplassen en uitkotteren. Hierna heb ik nieuwe bussen gestoken samen met nieuwe fussees. Intussen heb ik ook nieuwe kussens gestoken en nieuwe stuurkogels gezorgd omdat er speling op zat.
+1
MaxxuM4ever
@Doumenjelle hoppa, daar is niet op bespaard, maar nu kun je weer het stuur los laten tijdens het rijden. Geen 40bak dat er geen rem op de vooras zit?
Doumenjelle
@MaxxuM4ever Nee klopt, loopt 37.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!