Onder het motto samen sta je sterk.Mn collega met de 8690 en de Overtopfrees vandaag voor een collega Loonwerker op pad. Met dit weer is het risico op een te grote voorsprong voor het zaaien te groot.

Massey Ferguson 8690

191 foto's van @Siete

Siete
Onder het motto samen sta je sterk.
Mn collega met de 8690 en de Overtopfrees vandaag voor een collega Loonwerker op pad. Met dit weer is het risico op een te grote voorsprong voor het zaaien te groot. Daarom kwam ze al snel achter hem aan om te zaaien. Dan is de grote werkbreedte ideaal. Hierdoor haal je ondanks een lage rijsnelheid toch nog een mooie capaciteit en zat alles er net voor de buien in.

Reacties

rickboer blija
Zijn dat je ex collega's? Of is dit een ander loonbedrijf?
Siete
@rickboer blija
Nee deze heren zitten iets dichter bij jou in de buurt. 😁 Zou t bijna buren kunnen noemen.
rickboer blija
@Siete dacht al, aan die 7r dacht ik al aan het loonbedrijf bij mij in de buurt. Ben je ook bij mij in de buurt bezig, of is het loonbedrijf een end van huis af
Siete
@rickboer blija
Dit was ik niet, maar mn collega. Ze waren bij Rinsumageest bezig. Dus dat is mooi in de buurt. Gisteren hebben ze het eerste perceel gedaan en vandaag het tweede.
Met deze omstandigheden kun je niks gokken, dus alles is meteen weer gezaaid.
rickboer blija
@Siete oke, volgens mij weet ik wel waar dit is
Siete
@rickboer blija
Dat kan. Vanaf de zandput de eerste en laatste boer aan de rechterkant. Haha.
+1
rickboer blija
@Siete idd, daar zat ik ook aan te denken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 8690 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!