Foto van een Case International Maxxum 5140 met Kuhn rotorkopeg en Integra 4000 zaaimachine. Nieuwe achterbanden en gewicht voorop de bandenpakker gemaakt. Alleen de dubbellucht wielen er nog aan dan

Case International Maxxum 5140

Valtra-fan Teun
Foto van een Case International Maxxum 5140 met Kuhn rotorkopeg en Integra 4000 zaaimachine. Nieuwe achterbanden en gewicht voorop de bandenpakker gemaakt. Alleen de dubbellucht wielen er nog aan dan is het compleet.

Reacties

mf-6265
Wat voor gps hebben jullie? heb je er een stuurmotor bij of heb je er een ventielblok tussen zitten?
Valtra-fan Teun
@mf-6265 Stuurmotor van Trimble in combinatie met GFX 750 display.
mf-6265
@Valtra-fan Teun GFX 750 hebben wij ook thuis maar zonder stuur. We gebruiken het enkel om kunstmest te strooien. Rijden jullie op rtk?
+1
Valtra-fan Teun
@mf-6265 Wij rijden op RTX signaal, dat heeft een nauwkeurigheid van 0-10 cm rij tot rij.
schluterman
Mooie trekker
MaxxuM4ever
Waar heb jij die werklampen boven de knipperlichten voor op aangesloten? Daar zit niet standaard een draad toch bij een maxxum?
Valtra-fan Teun
@MaxxuM4ever Nee zit standaard geen draad voor. Heb een aparte kabel gelegd en sluit ik aan op de 3 polige stekker als ze aan moeten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!